Selasa, 8 Februari 2011

CoNtOh MeNuLiS KerTas KerJa BeLi BaRaNg


salam kengkawan semua.. sory la aku tak send benda nih kat email korang.. maklum la aku kan bz cam korang jugak.. korang copy ja bahan nih percuma ... ehhehe kalu nak lanja aku top up ker bagus gak..hu3.. hanya dengan nih saja la aku mampu tolong korang semua. hope dapat membantu la yer.. kalu korang nak minta aku cek .. aku sudi menolong.. tp pastikan waktu bekerja sahaja ok.. coz internet tak da kat umh aku...sekian terima kasih



1.0PENDAHULUAN

Cerita la apa2 berkaitan . dengan muzik.
Atau sejarah kumpulan tuh ka.. ikut suka hati korang la nak tulis apa. Mesti pendek dan padat

2.0OBJEKTIF
Tulis objektif yang ingin dicapai ( pandai-pandai la korang pikir)

2.1 Dapat mewujudkan sebuah pasukan wind orkestra yang mantap
2.2 Pelajar-pelajar dapat mempelajari pendidikan muzik di sekolah dengan lebih menyeluruh.
2.3 Pelajar-pelajar dapat menguasai kemahiran bermain alat muzik dengan lebih sistematik melalui alat yang mencukupi.
2.4 Dapat mewujudkan ‘sekolah berwatak’ melalui pasukan wind orkestra.
2.5 Pihak sekolah tidak perlu lagi meminjam alat muzik dari sekolah lain yang boleh menimbulkan banyak masalah.

3.0 RASIONAL

3.1 Memberi satu aktiviti yang sihat kepada pelajar yang meminati bidang muzik
3.2 Melalui aktiviti pasukan wind orkestra ini pastinya dapat mendisplinkan pelajar disamping memberi motivasi kepada pelajar untuk meningkatkan pencapaian dalam bidang akedamik.
3.3 Memberi keyakinan kendiri kepada pelajar melalui aktiviti-aktiviti seperti membuat persembahan, menyertai kegiatan khidmat masyarakat dan menyertai pertandingan yang dianjurkan.


4.0AKTIVITI-AKTIVITI

Rancang la aktiviti sket untuk menunjukan korang betul2 nak gunakan barang tuh.

5.0PERANCANGAN
(apa rancangan masa panjang korang terhadap barang tuh)


5.1 Mewujudkan sebuah pasukan wind orkestra yang mempunyai ahli
sekurang-kurangnya 70 orang ahli.
5.2 Mewujudkan ‘Sekolah Berwatak’ melalui ‘Wind Orchestra’.
5.3 Menghasilkan sebuah pasukan ‘Wind Orchestra’ yang mantap sekurang-
kurangnya mendapat tempat yang terbaik dalam pertandingan.


6.0 ANGGARAN PERUNTUKAN YANG DIPERLUKAN
Tiru ja jadual bawah nih…( sory aku tak reti buat jadual dlm blog)




Bilangan alat Nama alat Jenis/jenama Kuantiti alat





6.0 PENUTUP


Kami berharap pihak tuan dapat mempertimbangkan permohonan kami ini.
Sesungguhnya bantuan dan kerjasama dari pihak tuan akan membantu pasukan wind orkestra sekolah memberi satu hasil yang diharapkan disamping memberi peluang khasnya kepada pelajar sekolah ini untuk menyertai satu aktiviti yang dapat membina peribadi pelajar bertepatan dengan Falsafah Pendidikan Kebangsaan. Harapan kami juga, dengan adanya bantuan ini, pasukan wind orkestra akan muncul sebagai sebuah pasukan yang dikagumi hingga ke peringkat antarabangsa.

Ingatan
1. Sediakan lampiran tentang gambar alat
2. Sediakan sebut harga alat-alat muzik tersebut
3. Sediakan la kertas kerja ini dengan kemas dan tertib.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan